Bouw mee aan een
sociaal inclusieve
werk- en
ontmoetingsplek

De coöperatieve vennootschap Macropus wil op zijn locatie in Wetteren een multifunctioneel, toegankelijk en ecologisch gebouw optrekken. Het Kasterhuis wordt een duurzaam project waarbij Fiola vzw een deel van zijn dienstverlening wilt aanbieden. Maar ook zijn er talloze mogelijkheden voor sociaal toerisme zodat dit gebouw met zijn prachtige tuin en bos kan uitgroeien tot een warme inclusieve ontmoetingsplaats voor velen.

Om dit mooie project te realiseren zoekt CVBA Macropus geëngageerde investeerders: particulieren, bedrijven, organisaties, …

Wij nodigen jou dan graag uit op onze infoavond.

Infomoment en duiding project met Michaël Van Droogenbroeck

Maak kennis met Het Kasterhuis en Macropus via het algemene infomoment met Michaël Van Droogenbroeck. Bouw mee aan een sociaal inclusieve werk- en ontmoetingsplek.
Schrijf je hieronder in op deze infosessie.

Infomoment in beperkte groep

Liever een infomoment bij je thuis, in beperkte groep of één op één? Maak hieronder een afspraak en wij komen het project en alle aspecten hierrond toelichten, en al je vragen beantwoorden.

Zij doen alvast mee

Dirk (43), Coöperant

Mijn naam is Dirk en als aandeelhouder draag ik graag mijn steentje bij aan het prachtige werk dat Het Kasterhuis tot nu toe al heeft verzet.

Mira (29), Coöperant

Mijn naam is Mira en als jonge aandeelhouder draag ik voor het eerst mijn steentje bij aan het project. Duurzaamheid en inclusie liggen me nauw aan het hart.